Villámmegoldás

Hogyan dolgozunk?

Szakembereink már több éve foglalkoznak Apple típusú számítógépek, tabletek és telefonok javításával.

Korszerű berendezésekkel, elegáns környezetben, a legextrémebb problémákra is megoldást nyújtunk Neked, legyen az beázás, földhöz vágott pusztítás, véletlen törés vagy alaplapi meghibásodás. Munkáinkat rövid határidővel vállaljuk. A beépített alkatrészekre minden esetben 180 nap garanciát adunk. Igény esetén cserekészüléket biztosítunk, ezzel kapcsolatban részletes tájékoztatást kérhetsz kollégáinktól az üzletben.

01

Kijelzőcsere

A kijelzőcsere megoldást kínálhat akkor is ha a képernyő nem reagál az érintésre, pixelhibás vagy az előlapi kamerával készített képeid homályosak.
02

Akkumulátorcsere

Ne habozz, keress fel minket, ha már visszaesést érzékelsz akkumulátorod teljesítményében, hiszen a telefonod arra van, hogy bárhol, bármikor használhasd anélkül, hogy le kellene mondanod a teljesítményről.
03

Hangszórócsere

Hiába vagy felhangosítva nem hallod ha hívnak? Ha túl halkan vagy recsegve cseng az iPhone készüléked, esetleg a zenehallgatás és a filmnézés se megy elég hangosan, rosszul hallod, visszhangzik a készüléked, akkor ne várj tovább!
04

Töltőaljzat javítás

Hiába igazgatod a kábelt a csatlakozóban, iPhone készüléked nem reagál? Mindent megtettél mégsem hajlandó normálisan tölteni?

Lépj velünk
kapcsolatba!

Keress minket bizalommal, elérhetőségeink egyikén.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz árajánlatot a készülékedre amire pár órán belül válaszolni fogunk, ha sűrgős a dolog keress minket telefonon, vagy személyesen üzletünkben.