iPad szerviz

csúcsminőségű iPad alkatrészek

Szervizünkben az alkatrészek minőségére külön figyelünk. Több éves kapcsolatunk van magyarországi és külföldi telefon alkatrész nagykereskedéssekkel. Javítási munkánkra és az alkatrészek kiválló minőségére büszkék vagyunk és maximálisan vállaljuk értük a felelőséget. Telefonodba, laptopodba, tabletedbe csak is olyan alkatrészeket szerelünk be, amiket Mi is beraknánk a saját készülékeinkbe.

Megbízhatóságunkat tanúsítja, hogy minden cserélt alkatrészre 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk.

iPad készülékek garanciális javítása

A piacon kimagaslóan alacsony árakkal, csúcskategóriás alkatrészekkel és rövid határidőkkel várjuk javításra váró Apple készülékedet.

Szervizünk Debrecenben található a Fórum bevásárló központ szomszédságában, naponta több mint 50 Apple termék kerül javításra szakképzett szerelő csapatunk által, akik a legtöbb esetben azonnali javításokat eszközölnek, így ügyfeleinknek nem szükséges az Apple készülékeiket napokig nélkülözniük. Megbízhatóságunkat tanúsítja, hogy minden cserélt alkatrészre 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk.

Barátságos légkör - iCare Debrecen

Alkatrészek

Minden igényt kiszolgálva található raktárunkban.

Gyors javítás

A legtöbb hibát (pl.: a törött kijelzőt) 1 órán belül javítjuk, amit akár a kanapén ülve is megvárhatsz.

Szakképzett munkatársak

Elhivatott szervizcsapatunk minden tagja magasan képzett szakemberként garantálja a magas minőséget és az ügyfélelégedettséget.

180 nap garancia

Megbízhatóságunkat tanúsítja, hogy minden cserélt alkatrészre 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk.

Ingyenes bevizsgálás

Amennyiben a készülékét nem tudjuk megjavítani, nem számolunk fel munkadíjat. Nálunk a bevizsgálás ingyenes!

Barátságos légkör

Csapatunk tagjai professzionális módon, nagy lelkesedéssel állnak rendelkezésedre, hogy a készüléked minél hamarabb rendbe jöjjön.
01

Kijelzőcsere

Abban az esetben, ha iPad készüléked megrepedt vagy összetört mindenképpen javasolt a cseréje, hiszen nem csak a telefonban okozhat kárt, ha törött kijelzővel használod huzamosabb ideig. A kijelzőcsere megoldást kínálhat akkor is ha a képernyő nem reagál az érintésre, pixelhibás vagy az előlapi kamerával készített képek homályosak.

Javítási időtartama: 60perc

02

Akkumulátorcsere

Ha iPad készüléked kikapcsol a hidegben, gyorsan merül vagy akár teljesen használhatatlan, alighanem szükséges egy új akkumulátor. Más alkatrészek meghibásodása is gyakran okozhat ilyen tüneteket, sok esetben az akku felpúposodhat, ezzel kárt okozva a készülék belső alkatrészeiben és kijelzőben.

Javítás időtartama: 60 perc

03

Alaplapcsere

Ha iPad legfontosabb eleme az alaplap megsérül azonnali javítást igényel. Ez az egység ugyanis alapvető fontosságú funkciókat ellátó alkatrész. Ha számottevőbb erőhatás éri vagy beázik előfordulhat, hogy megsérül. Ebben az esetben a készüléket bevizsgáljuk, viszont a készülék jelentős mértékű bontása miatt több időt igényel a javítása és egyedi árajánlatot tudunk adni szervizelése esetén.

Javítási idő: Egyedi és eszközönként eltér.

Lépj velünk
kapcsolatba!

Keress minket bizalommal, elérhetőségeink egyikén.

Az alábbi szerviz űrlap kitöltésével kérhetsz árajánlatot a készülékedre amire pár órán belül válaszolni fogunk, ha sűrgős a dolog keress minket telefonon, vagy személyesen üzletünkben.